SoulConnect

Claar

Wat biedt SoulConnect?

SoulConnect: spirituele Coaching op een plezierige en no-nonsense manier. Welke van de onderstaande diensten wil jij binnenkort ervaren? Welkom!

SoulConnectPower: Binnen een kwartier tot een half uur bij jezelf en in je kracht. Vandaaruit kijken we welke wens er het sterkste bij je leeft en die wens laten we gemakkelijker en sneller uitkomen.Tarief: 40,-
SoulConnectClarity: Waarom loop je steeds tegen dezelfde muur op? We sporen op waar het probleem zit en lossen het op. Aan het einde van de vijf kwartier durende sessie sluiten we af met een SoulConnectPower zodat je vol kracht en enthousiasme verder kunt. Tarief: 100,-, vijf kwartier
SoulConnectSoul: Traject van anderhalve maand waarin je je leert te verbinden met jezelf.  We doen dit door meditatie, humor, aardingsoefeningen, opstellingen en andere technieken. Tarief: 450,- inclusief vijf individuele coachsessies en na afloop van elke een geleide meditatie mee om thuis te doen.
SoulConnectHelderheid: Maak contact met je Hogere Zelf in anderhalve maand. Je hebt vanaf nu een tomtom voor je levenspad. Zo kan je nooit meer verdwalen! We leggen dit contact door middel van geleide meditaties, opstellingen en andere technieken. Na afloop van elke individuele coachsessie krijg je een geleide meditatie mee om thuis te oefenen. Tarief: vanaf 200,- Dit is afhankelijk van jouw ervaring en of je vooraf het traject SoulConnectSoul hebt gevolgd.

SoulConnectHemelseHelpdesk: Hoe fijn is het om waar je ook bent, de beschikking te hebben over topadviseurs? Engelen geef je steun, wijsheid, kracht, lef of waar je ook behoefte aan hebt. Hoe je contact kan leggen en met hen kan communiceren leer je in een klein groepje tijdens een weekend HemelseHelpdesk. Van te voren is het belangrijk om SoulConnectHelderheid te hebben gevolgd. Tarief: 400,-
SoulConnectPainting: het maken van de zielentekening duurt bij elkaar anderhalf tot twee uur. Je hoeft er de deur niet voor uit: de tekening wordt gemaakt op afstand en de healing vindt ook op afstand plaats. Op een moment dat het jou uitkomt, maakt Claar een zielentekening van je. Dat geeft je meteen een gevoel van rust, vrede en liefde. Je kunt na afloop in de tekening op reis gaan om deze healing nog meer te verdiepen en om echt bij jezelf te blijven. Tarief: 150,-
SoulConnectHelder-licht: Speciaal voor mensen die toe zijn aan een kwantumsprong en echt willen kiezen voor zichzelf. In dit lichte en intensieve traject leer je om je met jezelf te verbinden en van daaruit ook contact te maken met  je Hogere Zelf en Hemelse Helpdesk. Tarief: 1100,- Dit speciale traject wordt hieronder nog verder toegelicht.

Alle tarieven zijn inclusief btw voor particulieren en exclusief btw voor zzp’ers en organisaties.

 

Helder-licht-programma

Wat zou het opleveren als je voor jezelf kiest? Hoe is het als je, wat er ook gebeurt, verbonden blijft met jezelf? Hoe licht zou het zijn als je altijd een beroep kunt doen op jouw Hemelse Helpdesk? Wil je voor jezelf kiezen? Lees dan verder!

054-1-web

In de eerste plaats leer je in het SoulConnect helder-licht-programma om contact te maken met je ziel, je Hogere Zelf en je ontdekt je eigen Hemelse Helpdesk van gidsen en engelen. Dit helpt jezelf om richting te geven aan je leven.

Het gaat om een licht en tegelijkertijd intensief traject van een half jaar. In een groepje van vier tot zes cursisten komen we gedurende zes maanden een of twee keer per maand bij elkaar. Elke maand leer je iets nieuws: in de eerste anderhalve maand leer je je te verbinden met jezelf, de tweede anderhalve maand met je Hogere Zelf en de vierde en vijfde maand met je Hemelse Helpdesk (ontmoet je gidsen en engelen) en de laatste maand hoe je dit gemakkelijk integreert in jouw leven.

In de kleine groep kun je ervaringen uitwisselen en oefenen op elkaar. Klopt het wat je via je Hogere Zelf door krijgt over de ander? Zo krijg je steeds meer vertrouwen in je  Hemelse Helpdesk!

Het programma is geschikt voor iedereen die echt voor een helder en lichter leven kiest!

 

Agenda

De informatieavond in Enschede is op woensdagavond 2 april 2014 van 19.30 tot 21.00 uur. Locatie volgt!

Het volgende programma in Enschede is gepland op woensdag 16 april 2014 van 10.00 tot 16.30 uur.