Ervaringen

SoulConnectFlits
Johan: “Na een poos van twijfel en zoeken is ineens duidelijk wat moet gebeuren en waarom. Niet het antwoord op alle vragen, maar een richting die loodst als de twijfel weer om de hoek piept. Het maakt niet zoveel uit wat je doet, als je het maar met liefde doet!”

SoulConnectClarity
“Heerlijk dat ik weer weet wie ik ben en wat ik te doen heb!”
“Claar is integer en weet wat ze doet.”
“Eindelijk een rustig hoofd!”

“Nu pas realiseer ik mij hoe ver ik was verwijderd van mijn helderheid. En wat fijn dat ik deze in een uur weer helemaal terug heb. Waardevol!”

 

SoulConnectPainting
Bouke uit Schagen: “Ik heb het proces van het maken van de zielentekening als erg mooi ervaren. Ik was zelf diep ontspannen en voelde dat ik vanzelf in een diepe trance raakte, die lang heeft aangehouden. De healing die Claar gaf was voor mij duidelijk voelbaar en intens: een erg mooie ervaring. De boodschap die Claar bij de tekening gaf, is voor mij helder en duidelijk. Ik herken veel van de boodschap en voel ook dat het klopt. Het beeld van de tekening geeft mij iedere dag weer een focus op mijn pad en ik ben intensief bezig om de tips die Claar mij gaf in de praktijk te brengen. Ik voel het resultaat en ben erg blij met deze ervaring.
Claar bezit erg goed ontwikkelde mediamieke gaven en heeft toegang tot vele soorten energie, wat ze weet te vertalen in praktische tips en een helder verhaal. Ze vertelt wat ze heeft ervaren, zonder drama, en ze geeft aan welke tips er zijn, heel fijn! Voor mij een nieuwe, en erg mooie manier om aan mijn persoonlijke ontwikkeling te werken, die ik zeker aan kan raden!”

Lars uit Deventer: ““Claar heeft voor/van mij een zielentekening gemaakt. Dat was een bijzondere ervaring met een bijzonder resultaat. De tekening laat zien wie ik echt ben. Tegelijkertijd heeft ook het proces van het maken van de tekening en de aanvullende feedback van Claar me veel gebracht. Tijdens het proces ging ik de dingen om me heen veel nauwkeuriger waarnemen. Op een gegeven moment werd me ook nog meer duidelijk waar ik mee aan de slag wil en ben dat ook meteen gaan doen. Bedankt voor deze mooie impuls en visuele bevestiging/herkenning van wie ik ben.”

Monique uit Raalte: “een bijzonder mooie ervaring met een prachtig kunstwerk toe.
Tijdens het afstemmen voelde ik direct een hele warme liefdevolle energie over me. Ik ben gaan liggen en ik voelde me helemaal wegzakken in die energie. De eerste dagen na de tekening was de energie nog heel fijn aanwezig. Nu, 2 maanden later, kijk ik nog vaak naar mijn mooie zielentekening. De fijne energie kan ik weer voelen als ik naar de tekening kijk. De tekening heeft me ook veel mooie inzichten gegeven en hij blijft me inspireren om mijn hart te volgen. Kortom, voor mij was het een bijzonder mooie ervaring met een mooi kunstwerk toe, waar je nooit op uitgekeken raakt.