De laatste Startstraat op 23 juni 2014!

Droom jij er van om een eigen onderneming of stichting te starten? Terecht!

Alleen… waar en hoe start je?

 

Begin met starten

Begin op 23 juni in de Startstraat. Hier kun je jouw ondernemersidee een kickstart geven met behulp van professionals die jou voorgingen. Je krijgt alles wat je nodig hebt voor een vliegende start een-op-een van top-professionals die het leuk vinden om je te helpen.

 

Bewoners van de Startstraat

Er is een websitebouwer, een logomaker, tekstschrijver, administrateur, belastingadviseur, fotografe, social media expert, communicatieadviseur en nog veel meer! In deze bijzondere straat staat iedereen graag voor je klaar.

 

Een goed begin…

De straat is voor slechts 25 euro toegankelijk. Voor de workshops, de adviezen en producten vragen de professionals deze dag geen vergoeding. Als dat geen goed begin is van je bedrijf!

 

Laatste kans!

Nadat Judith van Oostrom en Claar Grooten dit toffe evenement meerdere malen succesvol hebben georganiseerd komen zij tot het besluit om het nog één keer te doen. Ben jij klaar voor de start?!

We verwachten, zeker omdat het de laatste keer, is veel aanloop. Zorg dat je jouw plaats snel reserveert op de website: www.startstraat.com

 

Welkom!